Årligt möte 24/2 – 2016

Snart är det dags för de idéburnas årliga möte! Den 24 februari 2016 ses vi på Sensus Möte klockan 13-16 för att bland annat diskutera inriktningen för verksamheten 2016 och välja representanter till samordningsgruppen.

Därför är det nu dags att nominera representanter till samordningsgruppen och lämna in förslag på beslut till mötet. Här kan du läsa mer om valberedningen och hur du gör för att nominera. Lämna förslag till beslut kan du göra via formuläret nedan, eller genom att skicka ett mail till någon i samordningsgruppen.

Nominerings-, förslags- och rösträtt har de organisationer som undertecknat beslutet om samverkan. Är du osäker på om din organisation undertecknat beslutet, eller vill ni underteckna det nu? Maila Lina Rengius Persson på Överenskommelsens kansli (kontaktuppgifter hittar du här).

Plats: Sensus Möte, Klara Södra Kyrkogata 1, Stockholm
Datum: 24 februari 2016
Tid: Klockan 13-16
HÄR KAN DU ANMÄLA DIG

Det här inlägget postades i Hem. Bokmärk permalänken.