Välkommen att spela KOMMA ÖVERENS

Den 4 juni inbjuder den nationella Överenskommelsen till ett möte där spelet KOMMA ÖVERENS introduceras. KOMMA ÖVERENS är ett spel om att skapa nya samarbeten för att lösa gemensamma utmaningar. Genom att byta roller arbetar spelarna tillsammans för att knyta nya kontakter, hitta samarbeten och analysera vilka parter som behövs för att göra idéer till verklighet.

Speltillfället arrangeras av den nationella Överenskommelsen i syfte att tydliggöra vad Överenskommelsen är och kan innebära ifråga om samverkan. Därför bjuds relevanta aktörer på nationell nivå från SKL, idéburna organisationer och offentlig sektor in till spelomgången den 4 juni i Stockholm.

Fullständig inbjudan och information om anmälan finner du här.

Det här inlägget postades i Hem. Bokmärk permalänken.