Ny lokal process i Västervik

Nu har Västerviks kommun och civilsamhället där bestämt sig för att pröva att skriva en överenskommelse för att utveckla sin samverkan och skapa förutsättningar för ett bättre samhälle.

Föreningar i Tjust som försöker skapa bättre förutsättningar för alla föreningar i Västerviks kommun, sökte och fick förra året pengar från Myndigheten för ungdoms och civilsamhällesfrågor (MUCF) för att skapa en process som kanske skulle kunna leda till en lokal överenskommelse med kommunen.

Här är en film (2.36 min) som ger en känsla för vad som sker.

Vi som sitter i Samordningsgruppen för den nationella överenskommelsen, vill å våra organisationers vägnar, önska både Tjust föreningar och Västerviks kommun lycka till i arbetet och hoppas att det skapas ett tydligt och bra dokument som leder till konkret utveckling!

Det här inlägget postades i Hem, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.