Nya pengar för lokala processer

Nu har Ungdomsstyrelsen utlyst pengar till stöd för lokala/regionala processer som ska leda till överenskommelser. Ansökan ska komma från en idéburen organisation men måste ha stöd från en kommun/region som skriver att de har bestämt sig för att arbeta för att åstadkomma en överenskommelse.

Det kan handla om nystart eller vidareutveckling av pågående process. Det kan röra sig om allt från lokalkostnader till ersättning till processledare.

En bra start kan vara att bjuda in någon som är aktiv i den nationella överenskommelsen. Också för det finns det avsatta medel. Dvs det kostar inget att få en person som berättar om den nationella överenskommelsen, om andra lokala processer. Här finns en länk till att begära sådant stöd.

Det här inlägget postades i Hem. Bokmärk permalänken.