Inbjudan till lärkonferens i Göteborg 7/12

Om utveckling av samverkansformer
Nu är det många runt om i vårt land som funderar på eller är i färd med att ta fram lokala, regionala överenskommelser, eller som förstärker sin samverkan mellan kommun/landsting/region och föreningsliv. Det är dags nu att samla ihop erfarenheter och lära av varandra!

Med open space metodik vill vi öppna för samtal som bygger på de problem och lösningar som ni har. Att diskutera samverkan mellan olika samhällssektorer och åstadkomma förändringar är inte enkla processer och vi behöver dela erfarenheter kring en mängd olika typer av frågor som dyker upp.

Vår konferens är lagd dagen efter uppföljningskonferensen av överenskommelsen i Göteborg. Så den som ändå åker till Göteborg kan samordna sitt resande.

Praktiskt
Konferensen genomförs i Folkets hus i Göteborg, med stöd av en av landets ledande konsulter i Open space metodik, Thomas Herrmann. Vi startar kl. 09.00 och avslutar kl. 16.00. Det kostar 850 kr för representanter från offentliga organisationer, och är kostnadsfritt för representanter för idéburna organisationer.

Här kan du anmäla dig
http://simplesignup.se/event/14030
Skriv in adressen ovan i din webbläsare och surfa in på anmälningssidan. Du kan också titta på hemsidan www.overenskommelsen.se där anmälan finns länkad.

Det här inlägget postades i Hem, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.