Tre nya signerande organisationer

Tre organisationer har lämnat in anmälan om att signera beslutet om samverkan; dels Göteborgsregionens sociala ekonomi, dels Svensk förening för folkhälsoarbete, dels Sveriges föreningar.

Göteborgsregionens sociala ekonomi (GSE har ingen egen hemsida men beskrivs på GFCs hemsida) är en bred sammanslutning av paraplyorganisationer som har göteborgsområdet som verklsamhetsområde. Det är både paraplyer som organiserar frivillighet men också sociala företag.

Svensk förening för folkhälsoarbete är ”en riksomfattande förening med syftet att främja och kunskapsutveckla det hälsobefrämjande och sjukdomsförebyggande arbetet samt att medvetandegöra och påverka samhälle, myndigheter och organisationer i hälsofrågor och verka för utökade resurser till det förebyggande folkhälsoarbetet.” (från SFFFs hemsida)

Sveriges Föreningar arbetar för att skapa, stötta och utveckla lokala paraplyorganisationer för det lokala föreningslivet.

Samordningsgruppen hälsar dessa tre föreningar välkomna å övriga signerande organisationers vägnar och hoppas att vi ses vid kommande möten.

Det här inlägget postades i Dokument, Hem, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.