Inbjudan till workshop om idéburen kvalitet

Till organisationer som har undertecknat Överenskommelsen
mellan Regeringen, SKL och Idéburna organisationer inom det sociala området.

I uppdrag av samordningsgruppen för Överenskommelsen (SOG) bedrivs ett projekt om kvalitetsarbetet i idéburna organisationer. I projektgruppen ingår representanter för Civilförsvarsförbundet, Folkbildningsförbundet, RIO, Skoopi, Coompanion, RFSU och OCN/Urkraft. Famna leder projektet. Läs mer på ideburna.se

I ett första steg genomför vi just nu en enkätundersökning om hur organisationerna jobbar med kvalitetsfrågorna. Som nästa steg kommer vi att hålla en workshop där vi vill diskutera ett framtida samarbete med utgångspunkt från enkätunderökningen.

Boka in följande tid för workshopen. Vi återkommer med program längre fram.

Plats: Sensus möte, Klara södra kyrkogata 1, Stockholm

Tid: 18 oktober, kl 13-17

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.